Bij de diensten Bij de diensten

Voor de maand september en de eerste zondag in oktober hebben wij de diensten ingevuld. In verband met corona een kort rooster. We kijken niet ver vooruit, omdat de omstandigheden voor kerkdiensten weer kunnen veranderen. We zouden heel graag uit volle borst willen zingen, de komende zondagen, maar of dat kan is nog even de vraag. Het kerkgebouw moet groot genoeg zijn en er moet geventileerd kunnen worden. En meerdere kerkgebouwen zijn niet ruim genoeg. Door het corona-virus moeten we ons houden aan de richtlijnen van de RIVM en het landelijke kerkelijk bureau. U kent het wel: thuis blijven als je verkouden bent of koorts hebt, handen desinfecteren, de looproutes volgen, grote groepen vermijden en, 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Op zondag 6 september gaat ds. Jur Majoor voor in de dienst in de kerk in Gau. Aanvang 9.30 uur.

Ds. F. H. Welbedacht uit Sneek leidt de dienst in de Westereintsjerke in Tersoal op 13 september. Ook dan is de dienst om 9.30 uur.

Op 20 september staat de startzondag gepland, én het is de zondag in de vredesweek. Hoewel we geen startzondag kunnen vieren met slingers en ballonnen en een gezamenlijke maaltijd of zo, kunnen we wel stilstaan bij de start van een nieuw seizoen, ook in corona-tijd.
Voorganger is die dag ds. Maarten Mook uit Sneek, en de dienst begint om 9.30 uur in de Nicolaastsjerke in Gau.

Pastor St. Aardema uit Menaam heeft op zondag 27 september de leiding van de dienst in Tersoal(W). Zij heeft vorige zomer een dienst geleid in Goënga; we zijn blij dat ze nog een keer  komt! Aanvang om 9.30 uur.

Op de eerste zondag in oktober, 4 oktober, gaat ds. Majoor voor in de kerk in Gau. Aanvang om 9.30 uur.
Het is dan de jaarlijkse Israëlzondag.

Informatieboekje 2020 Informatieboekje 2020
Alles wat u wilt weten over de protestantse gemeente ‘De Lege Geaën" Dit informatieboekje wil een indruk geven van de gemeente en u de benodigde informatie geven over de organisatie en het functioneren van de gemeente.
U kunt het boekje via deze link:  informatieboekje 2020

Privacy en correcties Privacy en correcties

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30

datum en tijdstip 04-10-2020 om 9.30