PKN
PKN De Lege Geaën
 
Uit de kerkenraad: voorlopig geen Kerkdiensten Uit de kerkenraad: voorlopig geen Kerkdiensten
Tot nadere aankondiging worden er geen kerkdiensten georganiseerd in de lege Geaen, vanwege de kans op corona-besmetting
 
 
Bij de diensten Bij de diensten
Nu er steeds meer prikken tegen corona worden gezet, en de besmettingscijfers dalen, durven we weer een stapje vooruit te maken.
In juni wordt er één dienst in de lege Geaen gehouden, en wel op zondag 20 juni a.s. Het is de 'overstapdienst', de dienst van de leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs die de overstap naar vervolgonderwijs maken. Hieronder leest u er meer over!
Voor deze zondag stond ds. Michiel van Blanken al lang op het rooster, ook toen we nog niet wisten van het beroepingswerk. Nu leidt hij deze dienst. Een mooie samenloop van omstandigheden.
En we hopen vanaf juli weer wekelijks diensten te houden in één van onze kerkgebouwen of op de Potten. We weten nu, op 2 juni, dat we met meer mensen in een kerkgebouw mogen zijn, met de gezondheidscheck en 1,5 meter afstand. En we mogen voorzichtig zingen, op 'praatniveau', en maximaal 2 coupletten in de dienst.
We zijn blij weer een start te kunnen maken, en we blijven voorzichtig.
 
Informatieboekje 2021 Informatieboekje 2021
Alles wat u wilt weten over de protestantse gemeente ‘De Lege Geaën" Dit informatieboekje wil een indruk geven van de gemeente en u de benodigde informatie geven over de organisatie en het functioneren van de gemeente.
U kunt het boekje via deze link:  informatieboekje 2021
 
Privacy en correcties Privacy en correcties
lees meer »
 
 
Kerk Offingawier

foto Auke Landman
 
CONTACT
Waarnemend predikant:
Ds.Gerrit Groeneveld
tel. 0515-579190
email: g.s.groeneveld@ziggo.nl

Aanmelden BIJEEN (nieuwsbrief)

Webmasters
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.