PKN
PKN De Lege Geaën
 
Bij de komende diensten Bij de komende diensten
Zondag 14 juli is de zondag na de Oranjefeesten in Gau. Traditiegetrouw vieren we de zondagse dienst, die om 11 uur begint, in de feesttent! Ds. Wim Warnar uit Heeg is onze voorganger en Peter en Idske Brakels verzorgen de begeleiding en zingen voor ons. Iedereen is van harte welkom!

Op 21 en 28 juli kunnen wij als gemeente uit de lege Geaen weer naar de diensten op de Potten. Op beide zondagen is ds. Majoor onze voorganger. De koffie staat klaar na de dienst, die om 10 uur begint.

De 'dienst-zonder-dak' is een jaar niet gehouden in onze gemeente. Maar dit jaar weer terug van weggeweest: op zondag 4 augustus om 10 uur bij Johannes en Yfke Buma in Tersoal.

Op zondag 11 augustus kerken we weer op de Potten. We zijn op deze 'Potten-zondagen' heel welkom op het RCN vakantie-oord! Men is blij met de organisatie van diensten op die plek. Ds. Majoor is weer de voorganger, en de aanvang 10 uur, de Potten-tijd.

Zo ook op 18 augustus. Aanvang 10 uur, ds. Jur Majoor leidt de dienst, en iedereen is welkom!

Ds. Jan Zeldenrust uit Mantgum gaat voor op 25 augustus op de Potten. Dat is gelijk de laatste dienst vanuit onze organisatie op de Potten. We sluiten het zomerseizoen een beetje af; de basisscholen beginnen de 26ste ook weer! Ds. Zeldenrust is al bekend bij ons.

Op zondag 1 september hopen we onze start van het nieuwe seizoen te vieren. Het landelijke thema voor het seizoen '19-'20 is : 'Een goed verhaal'. Daar gaan we zeker wat mee doen.
 
 
Zomervakantiedienst RCN De Potten

Zomervakantiedienst RCN De Potten
Zomervakantiedienst RCN De Potten

Evenals het vorig jaar vieren we als kerkelijke gemeente ook dit jaar weer een aantal zomerdiensten samen met de vakantiegasten op RCN De Potten in Offingawier.
De eerste gezamenlijke diensten op Hemelvaartsdag en Eerste Pinksterdag liggen alweer achter ons. In beide diensten was er een mooie opkomst en een goede sfeer. In de zomermaanden zal ik zelf nog vier diensten leiden.
Het overkoepelende jaarthema van de RCN in de 17 vakantiecentra in Frankrijk en Nederland is ‘Waardevol delen’. 

‘Delen van je tijd’, is het thema van de kerkdienst op zondag 21 juli,
over het thema ‘Delen van je welvaart’ denken we na op zondag 28 juli,
op zondag 11 augustus is het thema ‘Delen van je verwachting’
en op zondag 18 augustus ‘Delen van je geloof’. 

Heel hartelijk welkom allemaal!

 
 
Informatieboekje 2018-2019 Informatieboekje 2018-2019
Alles wat u wilt weten over de protestantse gemeente ‘De Lege Geaën" Dit informatieboekje wil een indruk geven van de gemeente en u de benodigde informatie geven over de organisatie en het functioneren van de gemeente.
U kunt het boekje via deze link: informatieboekje 2018-2019
 
Privacy en correcties Privacy en correcties
lees meer »
 
 

Kerkdienst "de Potten"
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00
meer details

Kerkdienst "de Potten"
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00
meer details

Dienst-zonder-dak bij de fam. Johannes Buma-Tersoal
datum en tijdstip 04-08-2019 om 10.00
meer details

 
CONTACT

Predikant

Aanmelden BIJEEN (nieuwsbrief)

Webmasters
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.