Bij de diensten Bij de diensten
Deze rubriek is weer terug, wat betekent dat wij weer informatie kunnen geven over de kerkdiensten!
We maken een start van het zomerseizoen met de Dienst-zonder-Dak op 4 juli in Tersoal, bij Johannes en Yfke Buma in de tuin. Na een lange periode met beperkingen door het virus beginnen we zondag met elkaar als start van een nieuw seizoen. Op de zondagen daarna gaan we naar de Potten om samen met de gasten op het recreatiecentrum diensten te vieren. Op 1 augustus zijn we even terug in één van de kerken in onze dorpen. Het is nog niet duidelijk waar we deze dienst houden, maar dat komt zeker op de website.
Goede samenkomsten toegewenst!

Project ZWO Project ZWO
Activiteiten Talitha Cumi 2019 – 2021 op NTT Timor-Kupang

Informatieboekje 2021 Informatieboekje 2021
Alles wat u wilt weten over de protestantse gemeente ‘De Lege Geaën" Dit informatieboekje wil een indruk geven van de gemeente en u de benodigde informatie geven over de organisatie en het functioneren van de gemeente.
U kunt het boekje vinden via deze link:  informatieboekje 2021

Privacy en correcties Privacy en correcties

datum en tijdstip 01-08-2021 om 9.30 uur

Kerkdienst "De Potten"