Privacy en correcties Privacy en correcties

Graag willen we de informatie zo correct mogelijk aandragen. Mocht u bezwaren hebben met het gebruik van uw naam en/of foto dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wij zullen ons best doen er voor te zorgen dat dit niet zal gebeuren. Mocht u een bezwaar willen doorgeven dan kan dat via het contactformulier op de website of een e-mail naar
Mocht u dan nog informatie tegen komen die niet correct is of waar uw naam/foto wel is gebruikt? Laat het ons dan weten via de bovenstaande contactmogelijkheden, wij zullen hier dan z.s.m. een correctie van maken.
E-mailadressen op de website hebben wij inmiddels zoveel mogelijk afgeschermd. De adressen zijn niet rechtstreeks te lezen maar via een link (op een woord te klikken) te lezen.

Kerkdienst "de Potten"
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00