Privacy en correcties Privacy en correcties

Graag willen we de informatie zo correct mogelijk aandragen. Mocht u bezwaren hebben met het gebruik van uw naam en/of foto dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wij zullen ons best doen er voor te zorgen dat dit niet zal gebeuren. Mocht u een bezwaar willen doorgeven dan kan dat via het contactformulier op de website of een e-mail naar
Mocht u dan nog informatie tegen komen die niet correct is of waar uw naam/foto wel is gebruikt? Laat het ons dan weten via de bovenstaande contactmogelijkheden, wij zullen hier dan z.s.m. een correctie van maken.
E-mailadressen op de website hebben wij inmiddels zoveel mogelijk afgeschermd. De adressen zijn niet rechtstreeks te lezen maar via een link (op een woord te klikken) te lezen.

Kerkdienst " de Potten"
datum en tijdstip 25-08-2019 om 10.00
koffie drinken na meer details

Startzondag Gau