Afscheid en draaginsigne organist Willem Twijnstra Afscheid en draaginsigne organist Willem Twijnstra

Zondag 27 maart hebben we na de kerkdienst in Gau afscheid genomen van onze vaste organist Willem Twijnstra.

Het bernewurk heeft een kunstwerk voor Willem Twijnstra gemaakt: een notenbalk met veelkleurige muzieknoten.

Op 14 april volgde de uitreiking van het draaginsigne in zilver en de bijbehorende oorkonde naar aanleiding van zijn afscheid als vaste organist van onze PKN gemeente “De Lege Geaën”.
Deze uitreiking is gedaan door kerkrentmeester Abe Postma.

De foto’s zijn gemaakt bij het orgel waar hij 25 jaar geleden zijn carrière bij onze kerk is begonnen, de Sint Maartenskerk Sibrandabuorren.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 09.30 uur

Kerkdienst "De Potten"
datum en tijdstip 26-05-2022 om 10.00 uur
Hemelvaartsdag, koffie na meer details